Nu börjar det bli fart på grillen
Trots några regnskurar i helgen så har grillandet tagit fart på riktigt.
Köttet blev de sista bitarna entrecote från Ullälva-kalven som vi aldrig tröttnar på.
Såsen blev en gammal favorit, som från början kommer från Rebecca. Mixa ruccola/bladspenat/annan småbladig sallad, valfria örter (denna gång tre sorters basilika), en vitlöksklyfta, ett par matskedar olivolja och lite turkisk yoghurt. Blanda sedan ner mer turkisk yoghurt, till valfri styrka och smaka av med salt och peppar
Salladen blev genast en ny favorit. Vattenmelon tärnas och blandas med tärnad fetaost, bladspenat och färsk lök. Ringla över lite god olivolja, dra över några varv på pepparkvarnen och strö över lite flingsalt.
Enkelt och gott, precis som de ska vara på sommaren.
Tags: grilla, kall sås, kött, Mat, Sallad, sommar
This entry was posted on Sunday, June 20th, 2010 at 18:54 and is filed under Mat, Sallad, Snacks o annat smått. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.