Premiär för baguettbak i formar
Jag tycker fortfarande väldigt mycket om att fylla år. Ingen åldersnoja här inte, utan jag ligger uppspelt som ett barn på födelsedagens morgon och väntar på frukosten. Eller. I år somnade jag faktiskt om och blev väckt på riktigt när mannen kom in med frukost, paket och tända ljus! Jag tycker också väldigt mycket om paket, speciellt när jag får så fina saker som i år. De som uppmärksammade mina intressen för mat och bakning var mina kära vänner, av vilka jag bland annat fick finfina baguettformar. Såklart de måste invigas!
Receptet tog jag från förra baguettbaket, och det blev nästan lika långdraget den här gången. Jag gillar verkligen idén att jag kan sätta en polish på fredan och sedan bestämma lite eftersom när under helgen som baguetterna ska bakas. Jag bytte ut rågsikten mot fullkornsdinkel, men rågvarianten var nog godast ändå. Smidigt som tusan var det i alla fall, så nu blir det nog mer baguetter framöver!
Tags: baguett, Baka, Bröd, långjäsning, Mat
This entry was posted on Monday, March 14th, 2011 at 20:48 and is filed under Baka, Bröd. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.