Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Grillpremiär!!!

Sambon grillar

Sambon står för grillandet

Nu när snön smält och solen skiner tyckte även vi att det var dags för gillpremiär! Ur frysen kom snabbt två färdigknådade burgare fram (Ullälva-kalven såklart) och sambon plockade fram grillen från förrådet. Tillsammans med bacon, guacamole, mozzarella och grillade grönsaker blev det en mycket lyckad grill-premiär. Men vi åt inomhus. Nån måtta får det vara!

Hamburgare på höjden

Ett stycke burgare för fotografering!

P.S. Den soliga påskdagen bjöd även på glass-premiär på Bosses Glassbar. Öppnandet av Bosses Glassbar är helt klart den officiella starten på våren! En titt i arkivet visar att förra årets Bosse-premiär också gick av stapeln den 4:e april. Det var som tusan!

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Grillpremiär!!!”

  1. April 7th, 2010 at 07:31

    tina says:

    Wow, lyllos lyllos er!!

  2. April 7th, 2010 at 09:30

    Lotta Hellström says:

    Ja, men sen så kom ju snön igen…. Men jag håller hoppet uppe!

Leave a Reply


Sök i Bloggen