Stilstudie i Kräftkokning
Med tanke på de få inlägg jag lyckas klämma ur mig just nu kan man ju tro att det är stiljte i köket. Men jag har faktiskt lyckats klämma in brödbak x2 mellan konferens i Stockholm, kräftskiva, tjejmilen (jo jag sprang, men det gick sådär) och en jobb-fest. Massa god mat både på konferensen, kräftskivan och jobb-festen. Men jag har inte haft närvaro nog att varken fota eller blogga. All energi gick åt att äta!
Kräftorna fick sambon ansvaret att hämta och koka detta år, då jag var lite upptagen. Receptet på lagen är mycket klassiskt med salt, socker och rikligt med dill. Snåla inte på dillen för allt i världen. Men kom även ihåg min kära farfars ord “tag bort dillen när du lägger i kräftorna så de inte hamnar på ytan och dör en långsam död”. Lite läskigt är det allt. Nedan följer en stilstudie i kräftkokning från ifjol, då jag faktiskt gjorde en större insats än detta år.
This entry was posted on Tuesday, September 1st, 2009 at 20:41 and is filed under Festligt, Mat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.