Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Inspiration i köket

Tidigare i veckan fyllde jag år, och jag fick massor av fina presenter, flera som anknyter till mitt intresse för bakning och matlagning. Två kokböcker, Leila Lindholms “A piece of cake” och Anna och Fanny “Under valnötsträdet”. Leilas bok har jag bläddrat massor i och suktat efter länge. Under valnötsträdet har jag bara hört talas om men efter en snabb titt så verkar även den fylld av härlig inspiration. Den är dessutom med på årets bokrea!


Bilder: Adlibris.se

Nu undrar jag bara hur jag ska hinna få utlopp för alla idéer innan jag försvinner till Australien i nästan två månader (boende på hostel är nog inte optimalt för avancerade experiment i köket). En skidvecka i Dolomiterna ska också hinnas med innan dess och på jobbet är det fullt upp. Ja ja, planera och inspireras kan man ju alltid ändå!

Leave a Reply


Sök i Bloggen