Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Premiärinlägget

-lite av ett intro
Så, nu äntligen har jag (eller mer bror då) fått hyfsad ordning på bloggen! Det känns lite ironiskt att börja blogga om mina intressen, när jag redan nu tycker att jag har lite för lite tid för allt jag vill göra.

Det är även typiskt mig att inte kunna bestämma mig för ett ämne, utan väljer att hoppa hej vilt, men bättre att börja så än att starta en smal blogg som sedan tynar tycker jag! Det är även typsikt mig att dra igång bloggandet när jag har en deadline på jobbet (manus till en artikel som ska skrivas), och på så sätt undviker att ta tag i det jag borde.

Jag är har inga förväntningar på intresset för ännu en blogg som handlar om allt och ingenting, det finns kanske allt för många sådana redan. Detta är därför mest en chans för mig att få skriva av mig om de erfarenheter jag får när jag kastar mig in i mina nyfunna intressen. Och som min kära mor sa, om jag får för mig att göra något så gör jag det aldrig halvdant. Hoppas det även kommer att gälla bloggen.

Leave a Reply


Sök i Bloggen