Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Vilse i blåbärsskogen?

Nej, jag har inte gått vilse i skogen i jakt på alla blåbär. Man kan ju lätt tro det när det är så tyst från mig. Jo, jag har plockat en hel del bär, men då de flesta har hittats inom en radie av 5 meter från huset vore det en bedrift att gå vilse. Jag kan inte heller skylla på att jag varit ute på havet utan att vara uppkopplad, för segelbåten har jag inte bott i på över en vecka. Jag har haft lite bloggtorka, men nu har inspirationen återkommit. Synd bara att jag då kom på att jag glömt sladden som kopplar ihop kameran och datorn. Där har jag helt plötsligt en ursäkt! Och ett löfte om massa härliga somriga inlägg när semestern är slut. Och det går fortare än man tror.

Tags: , ,

Leave a Reply


Sök i Bloggen