Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Tillbaka från vildmarken

Trangia

Anledningen till min frånvaro, som nu varit i längsta laget, är att jag under fyra dagar vandrat på fjället och lagat mat på ovanstående kök. Förutom den väl värda trerättersmiddagen vi njöt av på Blåhammarens fjällstation då! Fjällvandringen gav mersmak och trots den rikliga tillgången till frystorkad mat så började min hjärna gå på högvarv. Nästa gång blir utmaningen att laga god, snabb, mättande och lätt (viktmässigt då) mat på fjället. Och då kommer det säkerligen rapporteras om hela äventyret här.

Tags: , ,

2 Responses to “Tillbaka från vildmarken”

  1. July 8th, 2010 at 08:24

    tina says:

    Hurra! Ser fram emot vildmarksinlägg här i bloggen! :-D

  2. July 9th, 2010 at 14:22

    Lotta Hellström says:

    Tina: Ja, och mat smakar ju alltid bättre utomhus, speciellt om man fått jobba lite för det!

Leave a Reply


Sök i Bloggen