Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Fotografering i gråskala

Hela helgen har varit väldigt grå, sådär så man knappt märkt att dagsljuset kommit och gått. Inget vidare väder för att praktisera fotografering (eller något annat för den delen) utomhus. Inte för att jag är speciellt bra på det över huvudet taget. Jag kryper gärna nära och fotar någon detalj och tycker det är väldigt svårt med naturfotografering. Jag borde väl öva då. Men jag skyller på vädret och fotar vidare inne i värmen.

En övervintrad chili lyser upp den grå dagen

En övervintrad chili lyser upp den grå dagen

En vintermorgon, annandag jul närmare bestämt, kunde jag ändå inte låta bli att försöka. Dimman som låg över Bråviken i det bleka vinterljuset var jag bara tvungen att fånga. Såhär såg det ut:

Vintermorgon vid Bråviken

Vintermorgon vid Bråviken

Leave a Reply


Sök i Bloggen