Såhär kan man också laga sin middag…
I. Ägna en kväll åt att förbereda en mumsig (?) tonfisklasagne för morgondagen.
II. Ställ ut lasagnen att svalna på balkongen, sukta lite efter den.
III. Låt lasagnen stå kvar på balkongen dagen efter.
IV. Kom hem hungrig, stressad och väldigt sugen på lasagnen.
V. Upptäck att kajorna tagit sig in i lasagnen och glatt mumsat på den.
VI. Bli mycket irriterad och lätt hysterisk medan du försöker komma på något annat att laga på ca 10 minuter.
VII. Släng in trattkantareller i micron samtidigt som du sätter på pastavatten.
VIII. Hacka en rödlök och kantarellerna, fräs i lite smör, tillsätt en bit St Agur (eller annan lämplig grönmögelost), cremefraiche eller turkisk yoghurt och smaka av med salt o peppar.
IX. Ät i all hast, men ha tid att känna efter att det blev riktigt gott
X. Mynta uttrycket “Att laga mat för Kajorna” som substitut för “att elda för kråkorna”.
Nu tappade jag matinspirationen en smula… Hoppas den återvänder snart, annars blir det en tråkig december på bloggen.
This entry was posted on Thursday, November 26th, 2009 at 21:49 and is filed under Mat, Surr. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.