Mumsig höstfrukost
Hej på er! Nu är det äntligen helg och jag ska ägna mig mindre åt jobbet och mer åt spännande saker i köket. Jag mjukstartar med den utlovade lyxiga frukosten. Turkisk yoghurt blandas med varma kaneläpplen som toppas med valnötter och lite honung. Lite varmt, lite kallt, lite sött. Helt perfekt för att pigga upp en gråmulen veckodag. Tycker ni det är lite väl för en vardag så njut av denna till helgen. Snabbt och lätt är det i alla fall!
Turkisk yoghurt med varma äpplen
Tärna 1/2-1 äpple (beroende på hunger och storlek) och lägg i en skål. Pudra över kanel och ev. lite rårsocker. Blanda om och kör i micron 1-1 1/2 minut tills äppelbitarna är mjuka. Lägg under tiden upp ca 1 dl turkisk yoghurt i en annan skål. Häll över äpplena och toppa med hackade valnötter och lite flytande honung. Klart!
This entry was posted on Friday, October 23rd, 2009 at 19:55 and is filed under Frukost, Frukt och bär, Mat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.