Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Slutet på sommaren?

Glass

Kanske var det bara för att min semester var slut och jag trampade iväg till jobbet i morse, men visst kändes luften lite mer höstfrisk? Inget fel med det; den tidiga hösten är riktigt härlig tycker jag, vi hade en underbar semestervecka (förkylning till trots) och det kommer säkerligen några Brittsommar-dagar ännu.

Den korta semestern (som mest beror på äventyren i Australien, så jag ska inte klaga) började med Madonna-konsert i Göteborg och fortsatte uppåt längs Bohuskusten. Aktiva dagar med bl.a. paddling varvades med slappa dagar i solen. Mycket god mat har vi också ätit. Fisk och skaldjur i massor såklart, både i soppa, grillat i matsäcksmacka och bara för sig själv att frossa i. Åsså en glass om dan (minst) såklart! Bilden ovan visar på min obotliga barnslighet då jag inte kan bestämma mig för en sorts strössel. Tur att man är vuxen nog att bestämma själv i alla fall. Alla barn bakom i kön fick inte samma chans!

Nu är det dax för nya tag och jag ska fortsätta blanda mat- och bakinlägg med lite annat som jag tar mig för. Hälsingeostkaka version 2.0 utlovas (den första versionen testades innan bloggen startades) tillsammans med varma grytor och soppor och massa gott bröd såklart!

Leave a Reply


Sök i Bloggen