Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

Skepp ohoj!

Oj, vilken anstormning till bloggen idag! Roligt! Det mesta kan jag tacka pappas klassiska abborrerecept för! Men ingen har ju lämnat några kommentarer. Jag har någon förhoppning djupt där inne att några som kom förbi idag har något utbyte av bloggen. För att få veta det så måste ni ju lämna en kommentar!

Segla

Såhär härligt hade vi det förra året, full fart mot Åland

Nu drar jag ut och seglar några dagar, premiärtur för i år faktiskt. Jag återkommer efter helgen med iakttagelser av både sjölivet och maten till sjöss. Så ni har flera dagar på er att författa era kommentarer, åsikter, tips etc. Och om det är någon som är oroligt för stämningen ombord, med fyra viljestarka personer i en IF så kan ni vara lugna. Vi klarade två veckor förra sommaren! Ha en bra helg!

2 Responses to “Skepp ohoj!”

 1. July 26th, 2009 at 17:59

  sofia says:

  hej!
  hittade mycket riktigt hit p.g.a. aborreceptet. Av vad jag hunnit läsa än så länge verkar det vara en mycket trevlig blogg! Kommer lägga till dig till mina favoriter och titta in här mer framöver!

 2. July 27th, 2009 at 21:02

  Lotta Hellström says:

  Sofia: Vad roligt att du tänker komma tillbaka, du är så välkomen!

Leave a Reply


Sök i Bloggen