Den röda tråden

- bakning, matlagning och andra spontana infall

Den röda tråden

En paus för att samla kraft och inspiration

Ribs!

Sambon har varit ute på äventyr hela dagen och jag har, för första gången på mycket länge haft en dag för mig själv här hemma. Fantastiskt skönt att bara vara och göra det jag känner för utan en massa måsten. Det har blivit ett Bodypump pass, en sväng på stan, några avsnitt MadMen, muffinsbak, några fler avsnitt MadMen samt favoritmat till middag.

Då blir det revbensspjäll (färdiggrillade med värmda med lite mer BBQ sås), krispiga klyftor på färskpotatis och en lyxig sallad. Och en öl!

Samtidigt insåg jag att min blogg-torka den senaste tiden inte bara kan skyllas på värmen. Jag har varit allt för upptagen med annat och har inte haft tid att finna inspiration, än mindre göra det till verklighet i köket. Därför tar använder jag nu min nystartade semester till att samla kraft och inspiration inför hösten. Sådär så jag bara längtar efter att dra igång ett massivt surdegsbak eller ett långkok igen!

Förutom det ska jag spendera tid med familj, vänner och finaste sambon runt om i Sverige. Sedan ska jag öva på min nya namnteckning, bli den lyckligaste bruden på jorden och lära mig kalla snyggot för min man. Till sist blir det en fantastisk resa genom Italien då vi ska njuta av kultur, mat, vin och varandra.

Några sporadiska inlägg blir det kanske under augusti, men sedan återkommer jag med full kraft i september. Ses då!

Tags: ,

3 Responses to “En paus för att samla kraft och inspiration”

 1. July 24th, 2010 at 21:49

  tina says:

  Men! Har jag missat att du gift dig? Ett stort grattis till dig, och till snyggot! :-D Så ni ska ut i Sverige, hör av dig om du är i mina krokar (Uppsala), så får ni titta förbi det röda köket. Jag hoppas förresten att jag har glassguidningen i Linköping innestående! Apropå kall soppa;
  http://www.pickipicki.se/2010/07/en-soppa-for-vaghalsar/
  Om du törs ;-)
  Med önskan om en fin semester!

 2. July 24th, 2010 at 21:56

  Lotta Hellström says:

  Nja, vi har tre veckor kvar till den stora dagen ännu, men tack för gratulationerna! Vem vet, en dag kanske både jag och snyggot tar din inbjudan på allvar och dyker upp i Uppsala.

 3. July 24th, 2010 at 23:00

  tina says:

  Klart ni ska!

  Och jag får lov att gratta igen med andra ord, om tre veckor vill säga. :-)

  Förresten, bläddrade ner och såg att du gillade sicilianska pastan. Jag med, den är toppengod!

Leave a Reply


Sök i Bloggen